Online babymassage

Online Babymassage og zoneterapi workshop

Lær babymassage og zoneterapi online!

Med min online Babymassage og zoneterapi workshop, bliver du ført igennem en times massage og zoneterapi af din baby.

Jeg lærer dig hvordan du kan massere din baby, hvorfor massage er super godt og hvor du kan massere eller give zoneterapi for at hjælpe din baby med små ubalancer.

Du lærer at kunne behandle din baby for:

– Maveproblemer

– Uro og overstimulering

– Snot og hoste

– Dårlig søvn

– Smerter ved tandfrembrud

Fordelen ved online workshoppen er at du kan se den lige når det passer dig og din baby. Du kan se den så ofte du vil og du kan stoppe og starte workshoppen undervejs.

Workshoppen er inddelt i videoer med forskellige temaer, så du nemt og enkelt kan finde det du skal bruge.

Alt dette for du for kun 149kr.

Stefanie er god til at forklare og der er et godt flow i hendes kursus. Alt gøres så det er trygt for baby og mor. Som sidegevinst, så sover baby mega godt efter sådan en omgang, hvilket er uvurderligt. Tak, Stefanie. Vi glæder os til masser af hyggestunder hjemme med massage 😊 En klar anbefaling herfra.

– Heidi, mor til en

Jeg kunne kysse hende! Efter min søn på 3 måneder startede på mme, har han fået movicol da han ellers havde rigtig svært ved at komme at med noget. Men movicolen gav ham ondt og luft i maven og forstyrrede hans nattesøvn så vi prøvede frem og tilbage med at finde den rette dosis. Efter babymassage hold med Stefanie, har jeg givet massage til at hjælpe på fordøjelsen. Vi er nu på 3. dagen uden movicol og han har i nat sovet 6 timer i streg! ❤ fantastisk at kunne hjælpe sit barn på den måde. Kan varmt anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra 😄

– Lotte, mor til to