babymotorik

Motorik og leg – online workshop

Så skal der leges! Du kan nu købe adgang til mit store online motorik og leg univers.

Det sker der på workshoppen

Vi skal tumle med kroppen og bruge vores sanser. Vi skal have det sjovt og slappe af. Vi skal være vilde og rolige.

Babyer har rigtig godt af at bruge deres krop og sanser. Faktisk kan det have betydning helt op i voksenalderen, hvordan de har brugt deres krop. Kropsforståelsen skabes i barndommen ved at bruge kroppen; mærke hvor kroppen går til og hvad den kan bruges til.

Dette opleves især ved leg og kontraster i legen som fx vilde lege kontra rolige bevægelser eller faste tryk kontra blide strøg.

Som med min babymassage-undervisning, handler det om dig og din baby. Det handler om at skabe tilknytning og hyggeligt samvær. Derfor får du også nogle af legene med hjem på skrift, så du ikke skal stresse over, hvis baby pludselig vil spise eller sove.

Super dejlig barselsaktivitet, hvor du får lege- og sanseinspiration via små videoer.

Videoerne har en overskift, som gør det nemt og overskueligt og finde rundt i gruppen og videoerne og finde din favoritleg igen og igen.

For kun 149kr kan du købe adgang til mange mange timers leg og motorik.

Skal vi lege?

Tak for nogle skønne øvelser og sanglege, jeg kan lege med min datter. Jeg nød specielt de vilde lege med kolbøtter og kast, da jeg har en meget aktiv datter på 8 måneder. Men nogle gange, når jeg forsøgte, var hun ikke i humør til den slags, og så slog vi over i sanglege. Den med rasleægget er et hit! Du formidler sange og øvelser godt, og viser tydeligt at ser skal være plads til at gøre det på sin egen måde og lytte til barnet, og det fungerer godt med små videoer med forskellige temaer, så man altid kan finde en, der passer til humøret.

– Katrine sørensen, mor til baby på 8 mdr

Selvom jeg har arbejdet i både børnehaver og vuggestuer har jeg lært nye lege og sange ved Stefanies motorik og leg workshop – og jeg har fået subbet lidt til mine “tumlegrænser”.

– Diana Nielsen

Utroligt gode og hyggelige lege/motoriske timer. Mange sjove lege og skønne sange, der kan bruges igen og igen derhjemme.

Stefanie er utrolig behagelig og yderst faglig kompetent.

Hun skaber en god og tryg atmosfære, som altid har barnet i centrum.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Stefanie og hendes motorik og leg workshop.

– Sascha Hansen