Babymassage kursus i Århus

Babymassage aarhus

Babymassage er ikke bare en virkelig dejlig barselsaktivitet, det er også sundt.

Både du og baby får nemlig hvirvlet kærlighedshormonet oxytocin rundt i kroppen. Det gør os glade, lykkelige, afslappede og fremmer tilknytningen og styrker relationen mellem dig og baby.

Grunden til dette er, at der lige under huden findes nogle sansereceptorer, som registrerer selv den mindste berøring. Når de sanser en berøring, sender de lynhurtigt et elektrisk signal til hjernen, og inden der er gået et minut, vil hjernen blive badet i hormonet oxytocin.

Hormonet bliver også populært kaldt det sociale hormon, kærlighedshormonet eller krammehormonet.

Alle mennesker har brug for berøring. Den blide berøring, vi oplever, når vi får et knus, bliver kærtegnet eller trøstet, vækker velbehag og tillid. Berøringen giver ubevidst lyst til at åbne sig og knytte sig til den, som giver den fysiske kontakt.

“Tryk og glad babymassage” er babymassage med fokus på hygge, nærvær, sund tilknytning og en glad baby.

Massagen foregår på samme måde som klassisk babymassage, men med det ekstra lag, at der er fokus muskler og zoner, som kan støtte ekstra meget op om babyens helbred og afhjælpe gener.

Derudover bliver Tryk & glad babymassage også kombineret med zoneterapi og akkupressur, på ansigt, hænder, fødder og ører, for at støtte endnu mere op om effekten. 

Når jeg underviser på mine babymassageworkshops er det en time, hvor vi bruger klassiske babymassagestrøg og trykmassage til at massere baby med. Vi stopper op og massere grundigere på udvalgte muskler der fx har forbindelse til fordøjelse, bedre søvn og hoste.

Derudover lærer du akkupressurpunkter og zoner du kan bruge til fx at hjælpe mod snotnæser, ømme gummer, hoste, stresset nervesystem og meget mere.

Det er huden, der tager imod berøringen, og berøringen virker stærkest, når der er hudkontakt. Huden er fyldt med receptorer, der fornemmer alt fra fjerlette strøg til hårde tryk. Selvom der er et beskyttende lag tøj imellem jer, er det stadigvæk huden, der opfatter berøringen.

Vi har det absolut højeste antal af receptorer i vores fingerspidser, og det er med dem, vi mærker allermest. Det vil sige, at ikke kun den person, som modtager berøringen,  bliver berørt. Det er faktisk også i høj grad ‘giveren’, som udskiller de gode hormoner.

Priser & deltagelse

Deltagelse på mine “Tryk og glad” babymassageworkshops i Århus koster:

250kr for en times workshop inkl. Kaffe/the, chokolade, gratis adgang til onlineworkshoppen babymassage og zoneterapi og olie.

Ønsker du mig ud i dit hjem og undervise i babymassage i mødregruppe (eller anden forsamling på maks 8 pers.) koster det:

1500kr for en times workshop inkl. gratis adgang til onlineworkshoppen babymassage og zoneterapi, olie og kørsel (tillæg for kørsel kan forekomme udenfor Århus kommune).

Ønsker du at booke mig på vegne af en forening, bibliotek, institution eller lignende til en babymassageworkshop, koster det:

Fra 1500kr for en times workshop inkl. olie og kørsel (tillæg for kørsel kan forekomme).

Obs: Jeg kommer gerne udenfor Århus Kommune. Jeg kører i hele landet.

Stefanie er god til at forklare og der er et godt flow i hendes kursus. Alt gøres så det er trygt for baby og mor. Som sidegevinst, så sover baby mega godt efter sådan en omgang, hvilket er uvurderligt. Tak, Stefanie. Vi glæder os til masser af hyggestunder hjemme med massage 😊 En klar anbefaling herfra.

– Heidi, mor til en

Jeg kunne kysse hende! Efter min søn på 3 måneder startede på mme, har han fået movicol da han ellers havde rigtig svært ved at komme at med noget. Men movicolen gav ham ondt og luft i maven og forstyrrede hans nattesøvn så vi prøvede frem og tilbage med at finde den rette dosis. Efter babymassage hold med Stefanie, har jeg givet massage til at hjælpe på fordøjelsen. Vi er nu på 3. dagen uden movicol og han har i nat sovet 6 timer i streg! ❤ fantastisk at kunne hjælpe sit barn på den måde. Kan varmt anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra 😄

– Lotte, mor til to