1:1 Sessioner – Privatundervisning

privat babymassage undervisning

Vidste du at du også kan booke mig til en 1:1 session?

Jeg kommer hjem til dig og din partner, eller I kan komme til mig i min klinik i Åbyhøj, og hjælper jer med jeres personlige problematikker i forhold til jeres barn.

Jeg har foreksempel været hjemme hos et par som havde problemer med at få deres barn til at falde til ro i løbet af dagen, ved lur og ved putning til aften.

Jeg hjalp dem med at lærer at massere deres søn, lærte dem zoneterapi og så snakkede vi om hvordan man kunne skabe en putterutine og åndehuller i løbet af dagen, med de teknikker jeg havde lært dem.

Vi talte også om hvordan deres nuværende putninger foregik, hvad de var frustrerede over ved dem og alternativer til disse fx bæresle osv. En ret vigtigt pointe jeg snakkede dem frem var at det skal være nemt og rart, for alle. Det betyder ikke at putningerne altid kører 100% smertefrit. det gør det vel langt fra for nogen, men at man ændrer fokus fra at man er bange for at give dårlige vaner, at man skal hav struktur og rutiner, at barnet skal sove på et bestemt tidspunkt, at det kun er én forælder der putter osv osv. Altså at man gør det det der virker og føles ok for både barnet og for forældrene <3

Desuden snakkede vi om den her motoriske uro som de oplevede. De havde booket mig på grund af den uro og fordi andre behandlere ikke havde kunne finde noget galt ved barnet. Jeg fortalte om “normalen” (som er så bredspektret) ift til morotisk uro hos børn. Hvor normalt det er at børn har svært ved at fordøje dagen og lukke ned og give sig hen til søvnen.

Så da jeg gik der fra sad de med en viden om at deres barn var helt perfekt, de havde reflekteret over hvordan de ønskede at putte fremover og de havde fået helt konkrete redskaber og teknikker til hvordan de kan hjælpe barnet til mindre uro og mere ro og afslapning.

 Priser & info

Sådan en 1:1 session koster kun 650kr og varer en time inkl individuel vejledning til hjemmet og økologisk olie. Ønsker du mig hjem til dig koster det 950kr inkl kørsel (tillæg uden for Aarhus).

Der er god tid til spørgsmål og jeg har altid forberedt mig hjemmefra, ud fra jeres fortælling om barnet og jeres ønsker til det I vil have hjælp til. I får skriftligt materiale og olie udleveret og det er med i prisen.

Kontakt mig for en snak eller booking

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

Stefanie var hjemme hos os, hvor hun guidede os igennem en god Baby massage.

Stefanie er god til at guide en igennem en god og hyggeligt stund med baby. Og skabe en hyggelig atmosfære. Man har lyst til mere når det er slut !

Stefanie ser babys signaler, og giver god plads til en amning eller et lille trygheds-kram.

– Helle Andersen