maveproblemer hos baby - hjælp med zoneterapi

Ondt i maven hos baby – zoneterapi kan være løsningen

 • Græder din baby meget?
 • Oplever du uro og gråd om aftenen?
 • Kommer din baby ikke af med afføring?
 • Har din baby ondt i maven, forstoppelse eller luft i maven?
 • Har du fået af vide at du skal leve med at din baby græder, trækker benen op under sig, er urolig eller laver flitsbue, fordi baby har et umodent tarmsystem?

Babyzoneterapi til ondt i maven er blid og effektiv

Der er hjælp at hente og du er havnet det rette sted.

Jeg er zoneterapeut og har specialiseret mig i at hjælpe babyer med ondt i maven. Zoneterapi er en blid og effektiv behandlingsform, der går ind og hjælper med at skabe balance i fordøjelsen. Dvs at jeg altså behandler roden til fordøjelsesproblemerne, fremfor at
symptombehandle som movicol fx gør.

Det er sandt at mange babyer fødes med umodent tarmsystem eller i hvert fald med en lidt træg tarmperistaltik. Det betyder at nogle babyer får ondt i maven eller forstoppelse også selvom de bliver ammet.

Zoneterapi kan hjælpe på forstoppelse, luft i maven og andre årsager til mavekneb og det tager ofte kun et par gange. Jo hurtigere de får behandling for fordøjelsesproblemerne, jo nemmere får de en god fordøjelse.

Har dit barn ondt i maven eller er forstoppet og får modermælkserstatning eller fast føde, er det oftest fordi at begge dele er hårde for tarmen at nedbryde og fordøje og også her kan
zoneterapi hjælpe efter ganske få behandlinger.
Hos mig får du udover zoneterapi, vejledning i forhold til d-dråber, mælkesyrebakterier og andet der er relevant for din babys fordøjelse. Jeg giver i øvrigt altid tips til hjemmebehandling med hjem, så I kan arbejde videre med zoneterapi derhjemme.

Ønsker du hjælp fra en specialist i babyer med ondt i maven, så book en tid, send mig en besked eller ring op og få en uforpligtende samtale.

Hvad kan jeg hjælpe med:

Jeg har positive erfaringer med at bruge zoneterapi til babyer og børn der har problemer med:

 • Problemer med maven fx. forstoppelse og luft
 • Kolik (uforklarlig gråd)
 • Refluks
 • Dårlig søvn
 • Allergi
 • Astma
 • Uro
 • Snot og hoste
 • Spændinger i kroppen
 • Smerter ved tandfrembrud
 • Øreproblemer

Priser og booking:

Behandling babyer og børn 45 min           575kr

Kombi behandling af mor/barn 85 min    900kr

Hjemmebehandling af baby er muligt. Send mig en sms eller ring mig op på 30328999, for at aftale hjemmebehandling. Dette kan ikke bookes via bookingsiden.

​Jeg er RAB godkendt og der er derfor tilskud til behandling fra Sygeforsikring Danmark og flere forskellige private sygeforsikringer. Kontakt din private forsikring og hør om de yder tilskud til zoneterapi.

Ønsker du en uforpligtende og gratis forsamtale, kan du kontakte mig her: 

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

eller på min Facebookside.

Efter mange måneders uro og mange opvågninger om natten, havde lille Karla endelig en god og rolig nat, hvor hun stort set sov igennem.

Tak for behandling af hendes små fusser, vi kommer helt sikkert igen.

– Kristine, mor til to

Jeg er så glad for at have fundet Stefanie, som virkelig er god til at være nærværende og fortælle barnet hvad der skal ske min datter på 4 år er kæmpe fan og Syntes det var dejligt at gå til behandling vi brugte 5 gange og det hjalp rigtig meget.

– vil klart anbefale det til andre.

– Randi, mor til tre

 

Connor nød det så meget, og det var rigtig godt for ham og hans mave med zoneterapi.

– Christine, mor til Conner 5 mdr

Vi takker tusind gange for hjælp til vores datters mave!
Efter nummer to behandling, gik der halvanden døgn, og siden da har der ellers været gang i maven både med prutter og lorte bleer! Vi har fået en meget mere glad pige om aften, og hold nu op hvor er det dejligt! Tænk man kan blive så glad for lorte bleer 😅

– Camilla, mor til to

 Det går så fint efter bare to behandlinger og han virker mere tilfreds. Han reagerer meget bedre ved afføring, når vi laver den zoneterapi på ham, som du har lært os og virker overhovedet ikke låst og spændt mere.

– Isabell, mor til dreng på 1mdr

 Hun har haft afføring 2 (få gange 3) gange om dagen, siden behandlingen. Lange, faste og våde. Kun én dag med knolde og har ikke fået movicol overhovedet.

Og! Hun har ikke haft et eneste tisseuheld.

Tusind tak.

– Julie, mor til Maja på 4 år