kolik

Kolik -Kan zoneterapi hjælpe?

Zoneterapi er en blid og effektiv måde at behandle kolik.

Zoneterapi er blide tryk og massage under fødderne og ofte kommer kolik af fordøjelsesproblemer, spændinger i kroppen eller flere forskellige små faktorer der spiller sammen og påvirker barnet negativt.

Udover zoneterapi bruger jeg teknikker fra kranio sakral terapien.

Behandlingen er altid på barnets præmisser og jeg afsætter derfor god tid til behandling, selvom babyer og børn typisk ikke kan holde til særlig lang tids behandling af gangen.

Hvordan foregår kolik behandlingen?

Hos mig behandler jeg som udgangspunkt dit barn på briksen, men jeg kan også behandle mens de sidder hos dig (og fx bliver ammet/får mad) eller vi leger på gulvet. Det vigtigste for mig er at barnet er tryg og afslappet.

Zoneterapi går ind og arbejder med roden til symptomerne, fremfor symptombehandling. Derfor er zoneterapi godt til Kolik. Jeg prøver altså ikke at symptombehandle, ved at stoppe gråden, men at finde roden til gråd og mistrivsel og behandle dette.

Et behandlingsforløb varer typisk 2-4 gange, når det drejer sig om babyer med kolik. Babyer har rigtig stor effekt af zoneterapi og en behandling hos mig er også hjælp til selvhjælp. Du får råd om, hvad du som forælder selv kan gøre. Du får altid instruktion i hvordan du selv kan behandle med hjemmezoneterapi og herudover kan rådene omhandle ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser til jer forældre, råd til hvordan i passer på jer selv og jeres nervesystem når gråden står på og opstart af mælkesyrebakterier.

Når jeg behandler kolik, bruger jeg udover zoneterapi kranio sakral terapi teknikker.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, er du velkommen til at kontakte mig på tlf 30328999 eller mail stefaniev@live.dk

Hjælper zoneterapi på kolik?

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform mod kolik og der er mange babyer der har fået hjælp til at komme af med kolik vha zoneterapi.

Zoneterapi hjælper fordi det er blidt, på barnets præmisser, behandler ud fra roden til gråden/mistrivslen og i de hele taget har jeg fokus på hele familien.

Hvad kan jeg hjælpe med:

Jeg har positive erfaringer med at bruge zoneterapi til babyer og børn der har problemer med:

 • Problemer med maven fx. forstoppelse og luft
 • Kolik (uforklarlig gråd)
 • Refluks
 • Dårlig søvn
 • Allergi
 • Astma
 • Uro
 • Snot og hoste
 • Spændinger i kroppen
 • Smerter ved tandfrembrud
 • Øreproblemer

Priser og booking:

Behandling babyer og børn 45 min           575kr

Kombi behandling af mor/barn 85 min    900kr

Hjemmebehandling af baby er muligt. Send mig en sms eller ring mig op på 30328999, for at aftale hjemmebehandling. Dette kan ikke bookes via bookingsiden.

​Jeg er RAB godkendt og der er derfor tilskud til behandling fra Sygeforsikring Danmark og flere forskellige private sygeforsikringer. Kontakt din private forsikring og hør om de yder tilskud til zoneterapi.

Ønsker du en uforpligtende og gratis forsamtale, kan du kontakte mig her: 

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

eller på min Facebookside.

Efter mange måneders uro og mange opvågninger om natten, havde lille Karla endelig en god og rolig nat, hvor hun stort set sov igennem.

Tak for behandling af hendes små fusser, vi kommer helt sikkert igen.

– Kristine, mor til to

Jeg er så glad for at have fundet Stefanie, som virkelig er god til at være nærværende og fortælle barnet hvad der skal ske min datter på 4 år er kæmpe fan og Syntes det var dejligt at gå til behandling vi brugte 5 gange og det hjalp rigtig meget.

– vil klart anbefale det til andre.

– Randi, mor til tre

 

Connor nød det så meget, og det var rigtig godt for ham og hans mave med zoneterapi.

– Christine, mor til Conner 5 mdr

Vi takker tusind gange for hjælp til vores datters mave!
Efter nummer to behandling, gik der halvanden døgn, og siden da har der ellers været gang i maven både med prutter og lorte bleer! Vi har fået en meget mere glad pige om aften, og hold nu op hvor er det dejligt! Tænk man kan blive så glad for lorte bleer 😅

– Camilla, mor til to

 Det går så fint efter bare to behandlinger og han virker mere tilfreds. Han reagerer meget bedre ved afføring, når vi laver den zoneterapi på ham, som du har lært os og virker overhovedet ikke låst og spændt mere.

– Isabell, mor til dreng på 1mdr

 Hun har haft afføring 2 (få gange 3) gange om dagen, siden behandlingen. Lange, faste og våde. Kun én dag med knolde og har ikke fået movicol overhovedet.

Og! Hun har ikke haft et eneste tisseuheld.

Tusind tak.

– Julie, mor til Maja på 4 år