massage aarhus

 Velvære og ro behandling

Mærk din krop. Mærk dit sind. Mærk dig selv.

Træk dig ind i dig selv og lad kroppen og sindet få ro.

Med intuitive blide massagestrøg og zoneterapi hjælper jeg dig ned i kroppen. Du trækkes ud af hverdagen og ind i en pausetilstand, hvor du kan få lov til at mærke efter hvordan du har det. Du får ro til at mærke dig selv. Massagen er afspændende og er derfor rigtig god hvis du bekymrer dig, er stresset, ammer eller på anden vis går og spænder op i kroppen. Både massagen og zoneterapien lader dig give slip og beroliger dit nervesystem, så du kan gå afslappet og nulstillet fra behandlingen.

Med dufte og zoneterapi hjælper jeg dit sind i ro. Den økologiske og naturlige olie med duft, fra Noell, hedder ”overgivelse” og er skabt til at gå ind i hjernen og lade tankerne give slip. Give slip på bekymringer. Give slip på stress. Give slip på pligter. Give slip og lade dig synke ind i nuet. Jeg vil, ved hjælp af zoneterapien, give signal til at dine tanker kan give slip og du kan grounde fuldstændig, og give dig hen.

Når du masseres, får zoneterapi og skaber ro i krop og sind, vil du opdage at du føler dig lettere. Du vil opleve at du føler dig gladere og mindre stresset. Du vil også opleve at kontakten til din krop og dermed til dig selv, din intuition og din (sex)lyst vil blive tydeligere. Dette sker fordi behandlingen udløser hormonet oxytocin og dermed sænker stresshormonet kortisol. Oxytocin er også et lykkehormon og du får derfor et gladere og roligere sind. Du kan igen mærke dig selv og hvordan du har det.

Priser og info:

Behandlingen varer  55 min og olien som bruges er økologisk og vegetabilsk.

Prisen er 750 kr alt inkl.

Når du gør noget godt for dig selv, gør du noget godt for andre – din familie har brug for at du har det godt <3

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

Jeg har fået en velvære og ro behandling hos Stefanie. Det var en virkelig dejlig behandling hvor man bare kunne ligge og slappe af og tage imod rolige strøg og kunne mærke hvordan mit nervesystem begyndte at slappe af og give slip på spændinger.

Jeg vil helt klart anbefale denne behandling når du skal forkæle dig selv og slippe dagligdagens stress.

– Freja Isabella Olsen

I går var jeg den heldige modtager af behandlingen velvære og ro for krop og sind, hos Stefanie. Og hvilken behandling!

Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren blev jeg ramt af varme og ro i en afslappet atmosfære. Stefanie er super dygtig og ved hvad hun laver, hun lytter og får dig helt ned i gear. Behandlingen var blid, behagelig og dejlig afstressende.

– Sara Reimer Kirkegaard