Baby zoneterapi

Zoneterapi for baby og barn

 Hvad er zoneterapi for babyer og børn?

Zoneterapi for babyer og børn er en blid og dejlig behandlingsform, hvor jeg trykker og masserer din baby/barn under foden. Trykkene/zoneterapien skaber balance i kroppen.

Behandlingen er altid på barnets præmisser og jeg afsætter derfor god tid til behandling, selvom babyer og børn typisk ikke kan holde til særlig lang tids behandling af gangen.

Hos mig behandler jeg som udgangspunkt dit barn på briksen, men jeg kan også behandle mens de sidder hos dig (og fx bliver ammet/får mad) eller vi leger på gulvet. Det vigtigste for mig er at barnet er tryg og afslappet.

Hvad sker der efter behandlingen 

Din baby vil efter et zoneterapi forløb hos mig i Århus, opleve færre problemer med både søvn og afføring, da behandlingen er almindelig kendt for, at hjælpe med udfordringer på de områder.

Din baby vil efter et zoneterapi forløb hos mig i Århus, opleve færre problemer med både søvn og afføring, da behandlingen er almindelig kendt for, at hjælpe med udfordringer på de områder.

Zoneterapi for babyer går ind og arbejder med roden til symptomerne, fremfor symptombehandling. Derfor er zoneterapi godt for det meste, men jeg har især rigtig stor erfaring med at behandling hjælper babyer og børn med ikke længere at have brug for fx movicol.

Sådan foregår et zoneterapi behandlingforløb

Et zoneterapi behandlingsforløb varer typisk 2-5 gange, når det drejer sig om babyer og børn. Babyer kan ofte hjælpes på 2-3 behandlinger og større børn lidt flere.

I videoen kan du se et eksempel på en behandling af et større barn. Behandlingen tilpasses altid det enkelte barn og jeg sikre de er helt trygge ved situationen.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, er du velkommen til at kontakte mig på tlf 30328999 eller mail stefaniev@live.dk

Hvem kan komme til zoneterapi:

Man Kan bruge zoneterapi fra fødslen. Zoneterapi er også godt at bruge til præmature babyer.

Zoneterapi kan ikke skade. Det kan ikke gøre ondt værre. Zoneterapi er godt for alle babyer og kan afhjælpe de fleste problemer dit barn måtte døje med.

Hvad kan jeg hjælpe med:

Jeg har positive erfaringer med at bruge zoneterapi til babyer og børn der har problemer med:

 • Problemer med maven fx. forstoppelse og luft
 • Kolik
 • Dårlig søvn
 • Allergi
 • Astma
 • Uro
 • Snot og hoste
 • Smerter ved tandfrembrud
 • Øreproblemer
 • inkontinens (urin og afføring)
 • Refluks
 • Spændinger og favoritside (Her bruger jeg hovedsageligt kranio sakral teknikker fra mit babyterapi kursus)

 Priser og booking:

Behandling babyer og børn 45 min           575kr

Hjemmebehandling af baby er muligt.

​Jeg er RAB godkendt og der er derfor tilskud til behandling fra Sygeforsikring Danmark og flere forskellige private sygeforsikringer. Kontakt din private forsikring og hør om de yder tilskud til zoneterapi.

Du booker tid på på knappen “Book en tid” ovenfor og kan kontakte mig med spørgsmål eller en uforpligtende samtale på her: 

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

eller ved kontakte mig på min Facebookside

Efter mange måneders uro og mange opvågninger om natten, havde lille Karla endelig en god og rolig nat, hvor hun stort set sov igennem.

Tak for behandling af hendes små fusser, vi kommer helt sikkert igen.

– Kristine, mor til to

Jeg er så glad for at have fundet Stefanie, som virkelig er god til at være nærværende og fortælle barnet hvad der skal ske min datter på 4 år er kæmpe fan og Syntes det var dejligt at gå til behandling vi brugte 5 gange og det hjalp rigtig meget.

– vil klart anbefale det til andre.

– Randi, mor til tre

 

Connor nød det så meget, og det var rigtig godt for ham og hans mave med zoneterapi.

– Christine, mor til Conner 5 mdr

Vi takker tusind gange for hjælp til vores datters mave!
Efter nummer to behandling, gik der halvanden døgn, og siden da har der ellers været gang i maven både med prutter og lorte bleer! Vi har fået en meget mere glad pige om aften, og hold nu op hvor er det dejligt! Tænk man kan blive så glad for lorte bleer 😅

– Camilla, mor til to

 Det går så fint efter bare to behandlinger og han virker mere tilfreds. Han reagerer meget bedre ved afføring, når vi laver den zoneterapi på ham, som du har lært os og virker overhovedet ikke låst og spændt mere.

– Isabell, mor til dreng på 1mdr

 Hun har haft afføring 2 (få gange 3) gange om dagen, siden behandlingen. Lange, faste og våde. Kun én dag med knolde og har ikke fået movicol overhovedet.

Og! Hun har ikke haft et eneste tisseuheld.

Tusind tak.

– Julie, mor til Maja på 4 år