Hvad er baby/børne zoneterapi?

Babyzoneterapi er en blid og dejlig behandlingsform, hvor jeg trykker og masserer din baby/barn under foden. Trykkene/zoneterapien skaber balance i din kroppen.

Behandlingen er altid på barnets præmisser og jeg afsætter derfor god tid til behandling, selvom babyer og børn typisk ikke kan holde til særlig lang tids behandling af gangen.

Hos mig behandler jeg som udgangspunkt dit barn på briksen, men jeg kan også behandle mens de sidder hos dig (og fx bliver ammet/får mad) eller vi leger på gulvet. Det vigtigste for mig er at barnet er tryg og afslappet.

Babyzoneterapi går ind og arbejder med roden til symptomerne, fremfor symptombehandling. Derfor er zoneterapi godt for det meste, men jeg har især rigtig stor erfaring med at behandling hjælper babyer og børn med ikke længere at have brug for fx movicol.

Et zoneterapi behandlingsforløb varer typisk 2-5 gange, når det drejer sig om babyer og børn. Babyer kan ofte hjælpes på 2-3 behandlinger og større børn lidt flere.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, er du velkommen til at kontakte mig på tlf 30328999 eller mail stefaniev@live.dk

Hvem kan komme til zoneterapi:

Alle kan have gavn af zoneterapi – fra vugge til krukke.

Jeg laver zoneterapi på babyer, børn og voksne.

Hvad kan jeg hjælpe med:

Jeg har positive erfaringer med at bruge zoneterapi til babyer og børn der har problemer med:

  • Problemer med maven fx. forstoppelse og luft
  • Kolik
  • Dårlig søvn
  • Allergi
  • Astma
  • Uro
  • Snot og hoste
  • Smerter ved tandfrembrud
  • Øreproblemer

 Priser og booking:

Behandling babyer og børn 45 min           500kr

Hjemmebehandling af baby er muligt.

Du booker tid her: 

E-mail: stefaniev@live.dk
Telefon: +45 30328999

eller ved kontakte mig på min Facebookside

Efter mange måneders uro og mange opvågninger om natten, havde lille Karla endelig en god og rolig nat, hvor hun stort set sov igennem.

Tak for behandling af hendes små fusser, vi kommer helt sikkert igen.

– Kristine, mor til to

Jeg er så glad for at have fundet Stefanie, som virkelig er god til at være nærværende og fortælle barnet hvad der skal ske min datter på 4 år er kæmpe fan og Syntes det var dejligt at gå til behandling vi brugte 5 gange og det hjalp rigtig meget.

– vil klart anbefale det til andre.

– Randi, mor til tre

 

Connor nød det så meget, og det var rigtig godt for ham og hans mave med zoneterapi.

– Christine, mor til Conner 5 mdr

Vi takker tusind gange for hjælp til vores datters mave!
Efter nummer to behandling, gik der halvanden døgn, og siden da har der ellers været gang i maven både med prutter og lorte bleer! Vi har fået en meget mere glad pige om aften, og hold nu op hvor er det dejligt! Tænk man kan blive så glad for lorte bleer 😅

– Camilla, mor til to

 Det går så fint efter bare to behandlinger og han virker mere tilfreds. Han reagerer meget bedre ved afføring, når vi laver den zoneterapi på ham, som du har lært os og virker overhovedet ikke låst og spændt mere.

– Isabell, mor til dreng på 1mdr

 Hun har haft afføring 2 (få gange 3) gange om dagen, siden behandlingen. Lange, faste og våde. Kun én dag med knolde og har ikke fået movicol overhovedet.

Og! Hun har ikke haft et eneste tisseuheld.

Tusind tak.

– Julie, mor til Maja på 4 år