massage børn

Massageinspiration for store børn (3+ år)

Går du og savner nærvær og fysisk kontakt med dit store barn?
Måske oplever du at fysiske berøringer og kropskontakt til dit barn er blevet mindre i takt med at barnet bliver større. Måske bliver det ikke længere ammet, badet, puslet eller nusset i søvn. Måske synes tiden knap i hverdagens trummerum. Måske sover dit barn dårligt? Er dit barn uroligt?

Det får du på massage kurset

Det kan mine massagekurser hjælpe med at få lavet om på. Her får du nemlig redskaber til hvordan du kan få hyggen, nærværet og berøringerne ind i hverdagen. Det er nemt. Det lover jeg. Og sjovt. Det skal nemlig være sjovt, hvis vi skal have de store børn med på ideen.

Berøringer er vigtige uanset alder og især de 3+ har en krop der er i voldsom udvikling fysisk, motorisk og psykisk. Her kan massage hjælpe til at skabe ro, nærvær, gode og trygge relationer, kropsforståelse og kropsidentitet. På onlinekurset lærer du derfor også hvor du kan massere og hvilke muskler og zoner der kan hjælpe til at skabe ro i kroppen, ro i hovedet og ro i nervesystemet.

Du får med workshoppen tid uden forstyrrelser, sammen med dit barn. Tid fyldt med sjove massageaktiviteter. Du får ideer og konkrete redskaber, der er lige til tage med hjem og som er nemme at implementere uden de helt store armbevægelser.

Det kræver ingen forudsætninger – udover lige at have et barn 😉

 

Pssst….Jeg afholder også indimellem fysiske workshops i Århus, men kommer også gerne ud til dig, din mødregruppe eller din forening/bibliotek.

Min store pige på 4 år og jeg har prøvet “massageinspiration for store børn” ved Stefanie med stor success. Jeg synes, Stefanie får det gjort meget lavpraktisk og kommer med en masse god inspiration til, hvordan man kan få massage ind som en del af legen med sit barn. Jeg vil helt sikkert komme til at bruge øvelserne som en hyggestund mellem os, hvad enten vi har 5 min eller en hel time til fordybelse. Jeg vil på det varmeste anbefale Stefanie og hendes online forløb.

– Mathilde

Jeg har netop set videoerne i Stefanies onlineforløb “massageinspiration til de store børn”. Der er mange gode ideer at hente. Herhjemme masserer og nusser vi ellers meget, men Stefanie havde mange nye tips. Så nu kan jeg slet ikke vente på, at mine piger vågner i morgen, så vi kan spejle, opfinde massagesange og rullepølse hinanden. For nu giver jeg lige lidt zoneterapi til mig selv;-). Onlineforløbet er i øvrigt en rigtig god mulighed, hvis man, som jeg, har et barn, der normalt ikke er så tilpas i at deltage i en workshop med fremmede børn og voksne

– Jane, mor til to