meditation mor

Mormeditation

Min meditation ”Kære mor…” er skabt for at fortælle mig selv og jer mødre, at vi er gode nok. Vi er lige præcis som vi skal være!

Meditationen ”Kære mor…” er skabt fordi jeg selv manglede en beroligende stemme, der kunne hjælpe mig væk fra følelsen af at være en lortemor, når jeg ikke levede op til mine egne mor-idealer. En meditation der kunne skabe ro i mit nervesystem og helt konkret styrke mit selvværd som mor, så jeg kunne tage min power hjem.

Meditationen guider dig derfor omsorgsfuldt ind i tankerne om, at du er lige præcis som du skal være.
Missionen er, at vi mødre skal vide at vi er gode nok.
Vi er mere end gode nok.
Vi er de bedste mødre for vores børn, med alt hvad vi gør og alt hvad vi er!

Så, hvis du går og føler dig som en lortemor, har brug for noget der kan give dig 10 minutters pause og efterlade dig med et roligt nervesystem og ønsker dig og se dig selv med blidere øjne, når du ikke lever op til dine (helt sikkert vanvittigt høje og uopnåelige) idealer som mor, så er meditationen ”Kære mor..” skabt til dig <3

 

KÆRE MOR,

DU ER GOD NOK.

DU ER MERE END GOD NOK.

DU ER LIGE PRÆCIS SOM DU SKAL VÆRE…

Jeg har allerede fået den vildeste respons, fra mødre der har brugt lydfilen.

Mormeditation ro stressfri

“Kære mor…” er en kærlig reminder om at jeg er god nok, selvom jeg fejler, og den ramte mig lige i maven. Første gang jeg hørte den strømmede tårerne, og den hjalp mig til at give følelserne frit løb. Det er ikke altid let at give slip på selvbebrejdelserne, og jeg tror det vil være godt for mig at lytte til den flere gange.

– Nanna, mor til én

“Kære mor…” er en meditationen er lige hvad jeg har manglet!

Den gør mig rolig og tryg. Den bekræfter mig i at jeg er god nok, at jeg er en god mor og skal huske at passe på mig selv. Når jeg ikke falder i dyb søvn af meditationen (hvilket er sket flere gange), går jeg opløftet videre med min dag med en tro på at jeg er god nok. Så tak for det Stefanie <3

– Camilla, mor til to

Så skøn!

Jeg fik sådan en powerfølelse. Der er vel ikke noget ”rigtigt” eller ”forkert”, i forhold til, hvad hvert enkelt får ud af det. Men jeg havde sådan en indre stemme der sagde ”det er fucking sejt det du gør”, ”du har mega tjek på det hele”, ”du er verdens bedste” og gik der fra med en oprejst pande og med (fortsat) troen på, at jeg er verdens bedste mor for mine børn.

– Ida, mor til fire